The dangers of selfie sticks – PSA|Faren ved bruk av selfie-stang – ABC

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Thinking of purchasing a selfie stick? You have to see this PSA first. 🙂 (PS! Its a commercial, but I thought it was funny and relative anyway)

https://www.youtube.com/watch?v=1fmQs37YqXg

Chelsea-fan taking a selfie of himself taking a selfie:
selfie
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vurderer du å kjøpe selfie-stang? Da må du se denne først. 🙂 (PS! Det er en reklamesnutt, men jeg synes det var morsom og aktuell)

https://www.youtube.com/watch?v=1fmQs37YqXg

Chelsea-fan som tar en selfie av ham selv som tar en selfie:

selfie
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.