Bye bye winter|Hadet bra vinter

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Ok, I’m fed up with the winter now – I never thought I was going to say it. Its been a great winter though, the first winter in many years that haven’t been rain-snow-rain-snow-rain-snow every second day.

Heres the two last winter-movies I’m uploading (I hope)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tsqlW_mp9Ec&hl=en&fs=1&w=425&h=344]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3OC26gdqlPo&hl=en&fs=1&w=425&h=344][/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Trodd aldri jeg skulle si det men nå er jeg lei vinteren. Men det har vært en fantastisk vinter, første gang på mange år har vi sluppet regn-snø-regn-snø annen hver dag. 🙂

Her er de to siste vinterfilmene jeg tar for denne gang:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tsqlW_mp9Ec&hl=en&fs=1&w=425&h=344]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3OC26gdqlPo&hl=en&fs=1&w=425&h=344][/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Bye bye winter|Hadet bra vinter”

  1. Teknisk Kompetansegruppe avatar
    Teknisk Kompetansegruppe

    Altfor mye værsurving fra en som bodde flere år på Rena. 🙂

    1. oyvind avatar

      haha gåtta banen jeg fikk frysninger da jeg så e-mail adressen til kommentaren din. Fantastisk! Nå sitter jeg her og mimrer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.