Fun solutions – upside-down|Artige løsninger – oppned

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Sometimes I have to help friends or family with their PC, wlan etc. One time I had to help one because their wlan were open and neighbours were using it. I remembered someone creating a genius solution for this.

I know this is old but it deserve to be bumped a little. There was a guy who were fed up by neighbours who leached on his wlan, not wanting to lock it he thought of a more fun way to torture his neighbour. He created a split on his wlan so when his neighbour connected he got on an own system. And in that system were a script which turns every image upside down! So when his neighbour surfed around everything seemed ok except the images that were upside down.

I love this one. You can read about it here.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Av og til trenger familie eller venner litt pchjelp eller hjelp med wlanet. Sist da noen naboer surfet på et åpent wlan kom jeg på en artig løsning som en kar en gang lagde.

Jeg vet at den begynner å bli litt gammel men jeg synes den fortjener å bli frisket opp. Han var lei av at naboene surfet på wlanet hans. Han ville ikke låse det men heller finne på noe artig. Og det gjorde han virkelig. Han splittet wlanet i to slik at naboen kom inn på et separat nettverk. I det nettverket lagde han scripts som snudde alle bilder på hodet. Så når naboen surfet på nettet gikk han, uten å vite det, gjennom dette scriptet. Alt så tilsynelatende greit ut men alle bildene var snudd på hodet.

En herlig løsning synes jeg. Du kan lese mer om den her.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Fun solutions – upside-down|Artige løsninger – oppned”

 1. CyberCelt avatar

  Hello! I just followed you back to your blog from mine, where you were nice enough to leave a comment.

  I put security on my latest installation because I was worried about security. Before that, it was catch as catch can for the neighbors. I must admit sometimes I would logon to their network if I was having problems.

  All the best.

 2. Graham Langdon avatar
  Graham Langdon

  hilarious! didn’t know you could do that!

 3. nicole avatar
  nicole

  That’s just simply hilarious!
  Wonderful idea :D!

 4. Canucklehead avatar

  You did what to the where now?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.