Synnøve and Canal Digital ruined our Eurovision|Synnøve Svada og Canal Digital ødela vår Grand Prix

[lang_en]Its not fun to watch the Eurovision Song Contest final and have a commentator who talk constantly. If it only were decent stuff she talked about I wouldn’t complain so much but she talked rubbish.

And Canal Digital, an amateur cable company where HD channels stop every 10 seconds and yesterday it ruined the music experience as well, the sound hacked every now and then.

Oh well, gratz Alexander![/lang_en][lang_nb-no]Ikke en gang Synnøve Svabø vet hva hun sa i går i følge en artikkel i Dagbladet. Jeg kan fortelle deg det Synnøve, du bare preiket drit. Fjortis-drit med vulgære kommentarer, du passer bedre til å kommentere barnehagetoget i 17. mai-toget. Makan til bleiehumor skal man lete lenge etter.

Og hvorfor skulle du absolutt ringe til alle mulige folk midt i avstemmingen? Helt sikkert ikke ditt valg men du ødela ivertfall sendingen for min del. Ta deg et matte-kurs og lær deg litt folkeskikk, men det blir vel vanskelig begge to for deg.

Og Canal Digital, dere ødela lyden i sendingen, på det værste hakket lyden hvert 20 sekund – takk skal dere ha! Greit nok at HD-kanalene hakker hvert 15 sekund men kunne dere ikke ha prøvd å levere kvalitet for en gangs skyld?

Nå håper jeg at jeg kan få BKK Altiboks til neste Grand Prix – og jeg håper Synnøve Svabø aldri mer får samme jobb.

Jaja, gratulerer Alexander![/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. Petunia sier:

  Enig med deg! Hun var dritdårlig… Jeg har nå alltid ment at hun ikke bør få gå ut alene uten støttekontakt og nå vet jeg at de bør ha forsinkelse på lyden når hun snakker også slik at det er mulig å stoppe svadaet hennes.
  Det var direkte pinlig og dette var samtale emnet under 17. mai feiringen også.. “så du på MGP i går og hørte du hun kommentatoren?” Etterpå ble melodien diskutert!

  Petunia’s last blog post..Pondus’s fairytale!

  • oyvind sier:

   *ler* den var god, støttekontakt ja.. hmm

   Jeg synes det er synd at det skal bli hovedtema, musikken først. Men sånn går det når de ansetter rompehumorkonsulenter. Det er jo så inn på NRK for tiden.

 2. Matias sier:

  Det med hakking i sendingen. Hvis du har kabeltv med dekoder, prøv å ta bort det galvaniske skillet hvis du har et. Det kan være problemet.

  • oyvind sier:

   Det var lurt takk for tips! Skulle ønske Canal Digital kunne komme med slike tips, det eneste de ber meg om er å resette og restarte dekoderen min..

 3. Tjuro sier:

  jeg blir forbauset over hvor mye dere gidder å bry dere.At hun ødela hele grand prix er vel i overkant å overdrive?jeg også synest hun dret seg ut på slutten men at dere ikke kan ha litt takhøyde og være så nådeløse i kritikken sier mer om dere enn Synnøve svabø.Dere kan ikke ha hørt mye i livet når dere overreagerer sånn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.