Oh hi – who are you?|Oi hei – hvem er du?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was working in the garden today clearing up and suddenly something unexpected appeard, I haven’t seen one of these before. I tried to search for it to find out what it is and my best guess is Deilephila elpenor – do you know? Will this one become a Hawk Moth?

Wish I had proper macro, this is the best I could get..

1030820091565

Different angle :

1030820091566
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Da jeg jobbet litt i hagen i dag fikk jeg plutselig øye på noe rart noe, har aldri sett en slik kar – den var kjempestor. Den var rask så jeg fortet meg inn etter kameraet, jeg glemte helt en mynt eller noe slikt for å vise hvor stor den er. Skulle ønske jeg hadde et skikkelig kamera, makrofunksjonen på N82 er ikke så mye å skryte av. Jeg har prøvd å finne ut hva det er, det beste jeg har kommet frem til er Deilephila elpenor, kan det stemme? Jeg har ikke peiling på slikt. 🙂

1030820091565

Litt annen vinkel :

1030820091566

Det var morsomt å finne noe slikt, det er utrolig hva som kan dukke opp i hagen.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Aliens!!! Run for your lives! the Martians are here!
  .-= archondigital´s last blog ..Philippines State of the Nation Address – A Pinoy Twitterfest =-.

 2. lindsay sier:

  looks like a catapillar to me.. but i’m no bug expert.

 3. hi Øyvind,
  Maybe that caterpillar will turn into a beautiful moth someday, but all I see right now is a bug that is eating my vegetables!
  Steve, the gardening trade show guru
  .-= Steve, trade show guru´s last blog ..Trade Show Kinsella =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.