Oh hi – who are you?|Oi hei – hvem er du?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was working in the garden today clearing up and suddenly something unexpected appeard, I haven’t seen one of these before. I tried to search for it to find out what it is and my best guess is Deilephila elpenor – do you know? Will this one become a Hawk Moth?

Wish I had proper macro, this is the best I could get..

1030820091565

Different angle :

1030820091566
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Da jeg jobbet litt i hagen i dag fikk jeg plutselig øye på noe rart noe, har aldri sett en slik kar – den var kjempestor. Den var rask så jeg fortet meg inn etter kameraet, jeg glemte helt en mynt eller noe slikt for å vise hvor stor den er. Skulle ønske jeg hadde et skikkelig kamera, makrofunksjonen på N82 er ikke så mye å skryte av. Jeg har prøvd å finne ut hva det er, det beste jeg har kommet frem til er Deilephila elpenor, kan det stemme? Jeg har ikke peiling på slikt. 🙂

1030820091565

Litt annen vinkel :

1030820091566

Det var morsomt å finne noe slikt, det er utrolig hva som kan dukke opp i hagen.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Oh hi – who are you?|Oi hei – hvem er du?”

 1. archondigital avatar

  Aliens!!! Run for your lives! the Martians are here!
  .-= archondigital´s last blog ..Philippines State of the Nation Address – A Pinoy Twitterfest =-.

 2. lindsay avatar
  lindsay

  looks like a catapillar to me.. but i’m no bug expert.

 3. Steve, trade show guru avatar

  hi Øyvind,
  Maybe that caterpillar will turn into a beautiful moth someday, but all I see right now is a bug that is eating my vegetables!
  Steve, the gardening trade show guru
  .-= Steve, trade show guru´s last blog ..Trade Show Kinsella =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.