Lutefisk 2009|Lutelag 2009

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I forgot to say that we had our annual Lutelag a few days back. Each year colleges and ex-colleges gather to eat lutefisk, we’ve had this tradition for many years. Each year we eat at a different restaurant, this year we chose Holbergstuen, an old but cozy one – it was a success. Great food and calm environment. I ate two portions this year.

061120091984 [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg glemte å si at vi hadde lutelaget vårt her for leden, en årelang tradisjon med kolleger og eks-kolleger. I år valgte vi å spise på Holbergstuen, det ble en suksess – maten og service var kjempebra i avslappende omgivelser. Jeg klarte to porsjoner.

061120091984
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.