Norwegian Prime Minister bought iPad|Oi Stoltenberg har kjøpt seg iPad

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]All flights has been canceled in Norway due to the volcano eruption on Iceland and our Prime Minister Jens Stoltenberg is stuck in New York. Poor guy, but look what he have bought! I wonder if he can bring it back to Norway – according to Israel the iPad is transmitting too high wifi levels.. Ref: Haaretz in Israel

Foto:SMK

Foto:SMK

The iPad is coming to Norway in the end of July, I think it will be a success here. – Update: It hasn’t been made available yet, what is the problem?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Nå som all flytrafikk i Norge er stoppet opp sitter Stoltenberg fast i New York. Stakkars mann.. Men se hva han har kjøpt seg!

Foto:SMK

Foto:SMK

Jeg lurer på om han får ta den med seg inn i Norge – i følge Israel er ikke iPad godkjent i Europa og Israel pga for høy sendestyrke på wifi. (Ref Haaretz i Israel) Samtidig skriver Macworld at lansering i Europa utsettes, er det fordi iPad ikke er godkjent ihht europeiske tele-retningslinjer? Det blir spennende å følge med hva som skjer. Uansett så tror jeg at Israel har misforstått litt.

Myndighetene i Israel har allerede konfiskert 1 iPad, en israelsk ungdom hadde besøkt USA og kjøpt seg en iPad men det får man ikke ta inn i landet. iPad er CE sertifisert og har ingen problemer i Norge.

Lenker: VG

iPad’en kommer til Norge i slutten av Juli, det blir spennende.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “Norwegian Prime Minister bought iPad|Oi Stoltenberg har kjøpt seg iPad”

 1. Cato avatar
  Cato

  – Kanskje han har kjøpt en som er nedjustert til “norsk senderstyrke”?
  – Kanskje han ikke blir sjekket når han kommer til landet?
  – Kanskje den er innkjøpt for testing av norske myndigheter og at han bare er “kurer”?
  – Kanskje han bare har fått låne en på flyplassen?
  – Kanskje han ikke har så høy miljøprofil som AP skal ha og kaster den før han går ombord på flyet (eller med litt uflaks kanskje han må ta båt)?
  – Kanskje han har god råd, tipper at en statsminister egentlig ikke tjener “minstelønn” og egentlig ikke bryr seg?

  – Kanskje vi alle kanskje ikke skulle henge oss opp i bagateller og bare la mannen få være menneskelig og gjøre sine små bommerter i fred?

 2. Skarpt Øye avatar

  Dust!
  Du ser vel at minipc’en til Stoltenberg har lokket oppslått. Dette er ingen ipad, men en kjedelig minipc.

  1. oyvind avatar

   Haha “Skarpt Øye” du liksom… 🙂

 3. Hei :D avatar
  Hei 😀

  Haha! La merke til at han hadde kjøpt seg ipad eg og!

  Godt observert, Mr. Øyvind!

 4. Tove avatar
  Tove

  Flott,bare bli sittende i New York Stoltenberg,vi savner deg ikke,du stikker deg unna alle andre viktige saker her i Norge,og dine klima utfordringer er bare enn unnskyldning for og stikke halen mellom bena,når også andre viktige saker her står på vent.

 5. Askepott avatar
  Askepott

  Du kan jo tipse Stoltenberg om at han kan ta fly til Reykjavik, og båt til Norge derfra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.