Amazing service|Utrolig god service

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its not often that I name the companies I comment but this time I just have to. The exhaust pipe on my car broke and some friends recommended “Bilens Eksosanlegg Bergen AS” so I went there in my lunch today to see what they could do, I figured I had to buy a new one. This is how it went:

11:45: Nice welcome and they asked me to drive into the garage

11:47:The car on the lift:

11:48: They tell me I have to change the back and middle part, for a fair price:

11:50: I browse a science magazine in the waiting room

11:58: They tap the window and tell me they’re done!

Polite and effective people! Isn’t it awsome to experience this once in a while?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er ikke ofte jeg nevner firmanavn når jeg kommenterer ting men denne gangen må jeg bare. Eksosanlegget på bilen røk og jeg fikk anbefalt et firma i Loddefjord. Bilens Eksosanlegg Bergen AS. Jeg dro dit i lunchen i dag for å se hva de kunne gjøre, jeg regnet med at jeg måtte ha nytt. Slik gikk det:

11:45: Hyggelig velkomst og de bad meg kjøre inn i garagen

11:47:Bilen på rampen

11:48: Jeg får beskjed om at jeg må bytte bakre og mellomste del, helt grei pris.

11:50: Jeg blar raskt gjennom Illustrert Vitenskap på venterommet.

11:58: De dunker på vinduet til venterommet – bilen er ferdig!

Hyggelige og flinke folk! Anbefales på det varmeste.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. marit sier:

    Kjekt å høre ar du fikk slik god service:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.