Amazing service|Utrolig god service

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its not often that I name the companies I comment but this time I just have to. The exhaust pipe on my car broke and some friends recommended “Bilens Eksosanlegg Bergen AS” so I went there in my lunch today to see what they could do, I figured I had to buy a new one. This is how it went:

11:45: Nice welcome and they asked me to drive into the garage

11:47:The car on the lift:

11:48: They tell me I have to change the back and middle part, for a fair price:

11:50: I browse a science magazine in the waiting room

11:58: They tap the window and tell me they’re done!

Polite and effective people! Isn’t it awsome to experience this once in a while?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er ikke ofte jeg nevner firmanavn når jeg kommenterer ting men denne gangen må jeg bare. Eksosanlegget på bilen røk og jeg fikk anbefalt et firma i Loddefjord. Bilens Eksosanlegg Bergen AS. Jeg dro dit i lunchen i dag for å se hva de kunne gjøre, jeg regnet med at jeg måtte ha nytt. Slik gikk det:

11:45: Hyggelig velkomst og de bad meg kjøre inn i garagen

11:47:Bilen på rampen

11:48: Jeg får beskjed om at jeg må bytte bakre og mellomste del, helt grei pris.

11:50: Jeg blar raskt gjennom Illustrert Vitenskap på venterommet.

11:58: De dunker på vinduet til venterommet – bilen er ferdig!

Hyggelige og flinke folk! Anbefales på det varmeste.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Amazing service|Utrolig god service”

  1. marit avatar
    marit

    Kjekt å høre ar du fikk slik god service:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.