Geek Monday – HTML5 Command & Conquer|Nerdemandag – HTML5 Command & Conquer

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This is amazing, and it shows the potensial of HTML5. Remember Command & Conquer? A guy is working on a HTML5-version of it! Its only in v0.3 now but its playable already.

Command & Conquer html5

Check it out here: HTML5 Command & Conquer[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Denne er utrolig bra og viser potensialet til HTML5. Husker du Command & Conquer på PC? En kar holder på å lage HTML5-versjon av spillet. Det er bare i versjon 0.3 men man kan allerede spille det litt!

Command & Conquer html5

Her er lenken til HTML5 Command & Conquer.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.