The glowing hole|Det glødende hull

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its Friday! Skywatch Friday! And . These are my contributions, I took them while waiting for the bus. The quality isn’t very good but I think they looked fun.

Tertnes - glødende hull 2

Tertnes - Glødende hull 3

Tertnes - glødende hull 1

Have a nice weekend!
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er fredag! Skywatch Friday og . Jeg tok disse mens jeg ventet på bussen en morgen denne uken, kvaliteten er ikke topp men jeg synes de var litt artig. Det blir mitt bidrag i dag. 🙂

Tertnes - glødende hull 2

Tertnes - Glødende hull 3

Tertnes - glødende hull 1

God helg![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

10 Responses

 1. Petrine sier:

  Artige bilder !!

  Ønsker deg ei riktig god helg:)

 2. Mormor sier:

  Vakkert med himmelhull 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 3. Inge sier:

  Fint himmelsk bidrag. 🙂

 4. genie sier:

  The first two shots look like Christmas pictures. They are gorgeous. What great captures from the bus stop. They are dreamy. The last photo is lovely, too. It must have been a lovely day that day. genie

 5. I really like these misty, yet lovely images~

 6. Peter B sier:

  Excellent shot… it really is a glowing hole!!!

 7. Melusine sier:

  Sannelig et spesielt skue!

 8. adelbert sier:

  Lovely images, I felt peace and Christmas season I don’t know why.

  Zero Dramas

 9. Marianne sier:

  Slike “høydare” på en vanlig hverdag er gull verdt!
  Flotte bilder! 🙂

 10. oyvind sier:

  Tusen takk for alle de fine kommentarene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.