Tertnes - glødende hull 2

The glowing hole|Det glødende hull

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its Friday! Skywatch Friday! And . These are my contributions, I took them while waiting for the bus. The quality isn’t very good but I think they looked fun.

Tertnes - glødende hull 2

Tertnes - Glødende hull 3

Tertnes - glødende hull 1

Have a nice weekend!
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er fredag! Skywatch Friday og . Jeg tok disse mens jeg ventet på bussen en morgen denne uken, kvaliteten er ikke topp men jeg synes de var litt artig. Det blir mitt bidrag i dag. 🙂

Tertnes - glødende hull 2

Tertnes - Glødende hull 3

Tertnes - glødende hull 1

God helg![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

10 kommentarer til “The glowing hole|Det glødende hull”

 1. Petrine avatar
  Petrine

  Artige bilder !!

  Ønsker deg ei riktig god helg:)

 2. Mormor avatar

  Vakkert med himmelhull 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 3. Inge avatar

  Fint himmelsk bidrag. 🙂

 4. genie avatar

  The first two shots look like Christmas pictures. They are gorgeous. What great captures from the bus stop. They are dreamy. The last photo is lovely, too. It must have been a lovely day that day. genie

 5. Mary Howell Cromer avatar

  I really like these misty, yet lovely images~

 6. Peter B avatar

  Excellent shot… it really is a glowing hole!!!

 7. Melusine avatar
  Melusine

  Sannelig et spesielt skue!

 8. adelbert avatar
  adelbert

  Lovely images, I felt peace and Christmas season I don’t know why.

  Zero Dramas

 9. Marianne avatar

  Slike “høydare” på en vanlig hverdag er gull verdt!
  Flotte bilder! 🙂

 10. oyvind avatar

  Tusen takk for alle de fine kommentarene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.